Kosaras-kezdés

A Nagyváradi Egyetem VSK A-osztályú nõi kosárlabdázói befejezték egyhetes félixfürdõi edzõtáborozásukat, s immár „hazai” környezetben készülnek a rövidesen kezdõdõ Román Kupa küzdelemsorozat elsõ, a kincses városban rendezendõ szakaszára (csoportársak a Kolozsvári Egyetem és a Dési Tiger Szamos), ahonnan az elsõ két helyezett jut a negyeddöntõbe.

Adriana Niculescu és Ioana Croitoru edzõk bajnoki nyolcadik csapata az õszi idényben szerepet kapott játékosokból áll, vagyis senki nem érkezett és nem is távozott az együttesbõl.

A váradi lányok január 17. és 19. között Magyarországon egy nemzetközi tornán (Nyíregyháza) vesznek részt a házigazdák és a Kolozsvári Egyetem társaságában. A torna után egy héttel kezdõdik a hazai hivatalos tavaszi idény, s a pontvadászatban az Egyetem VSK január 26-án a jó képességû Sepsiszentgyörgyi LMK Sportklubot fogadja.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .