ERDON Helyi hírek

2010.10.20. 13:19

115 "Zöld Ház" Bihar megyében

<p>Bihar megye - A Bihar megyei Környezetvédelmi Ügynökség értesíti azokat a Bihar megyei magánszemélyeket, akik a Zöld Ház program keretében pályázatot nyújtottak be energiatakarékos fűtési rendszer vissza nem térítendő támogatására, hogy az összesen 156 igénylés közül 115-öt jóváhagyott a bukaresti Környezetvédelmi Alap.</p>

Ebből 84 esetben alá is írták a támogatásról szóló szerződést. A sikeresen pályázóknak jelentkezniük kell a Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén (B-dul Dacia/Téglavető utca nr. 25/A szám) a személyi igazolványukkal a következő program szerint: hétfőtől csütörtökig 8:30 és 12 valamint 13 és 16  óra között, pénteken pedig 8:30 és 12 óra között. A szerződések aláírása után a támogatásra jogosultak megkezdhetik a befektetés kivitelezését, a szükséges berendezések beszerzését. A kedvezményezettek a lista közlése után 60 napon belül kötelesek jelentkezni a szerződések aláírása végett. Ellenkező esetben elveszíthetik jogosultságukat a támogatásra. A következő lépésben december 15-ig egy elszámolási iratcsomót kell leadni, mely tartalmaz egy kérvényt, a kivitelezési szerződést, a számlákat, a számlák kifizetéséről szóló banki átutalások dokumentumait, a jótállási igazolás másolatát a berendezés gyártóitól, egy a kérvényező nevével és címével ellátott felbélyegzett borítékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!