Korszerűsítik a zöldövezeteket

A nagyváradi önkormányzat közbeszerzési eljárást indított azon közterületek és zöldövezetek elrendezése, korszerűsítése, bővítése, illetve a szükséges munkálatok elvégzése céljából, melyek nincsenek egyéb jogi személyek tulajdonában.

 

A kiválasztás végén három évre szóló keretszerződést kötnek a város 4. számú kerületére, melyet a Sebes Körös jobb partja, a Decebal sugárút, az Eroului Necunoscut utca, a Lacul Roşu utca és a Bihari út határol. (Várad-Rogériusz, Biharpüspöki és az Oncsa-telep is a terület részét képezi). Az árajánlatokat a városháza 23-as irodájában lehet benyújtani, Viorela Stoicanál, a határidő február 24., péntek 10 óra. A munkálatok becsült költsége 1,1 millió lej, melyet a helyi költségvetésből biztosítanak. A dokumentációkat február 24-én nyitják fel a Polgármesteri Hivatal kistermében. A versenytárgyalás lebonyolítása a www.oradea.ro honlapon tanulmányozható, a licitálások menüpontnál.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .