Korszerűsítik a piacot

Korszerűsítik a piacot
Nagyvárad – Minden különösebb felhajtás nélkül, megkezdték a rogériuszi piac korszerűsítését. Az útra néző bazár részlegen a tetőzet és a homlokzati lemezborítás közötti részt beépítik, hogy védjék az árusokat az esőtől. Ugyanitt biztosítanak helyet a reklámoknak is.

Dr. Ioan Hirte, a piacokat kezelő RAPAS vezérigazgatója elmondta még azt is, hogy az élelmiszerrészlegen a régi betonasztalokat korszerű üvegszálas asztalokra cserélik, amelyekben van egy zárható, raktározásra alkalmas rész is. Néhány sor már a helyén van, de folyamatos a csere.

Ottjártunkkor is cserélték az asztalokat. A vezérigazgató elmondta még, hogy a jövő évi költségvetés ismeretében döntenek majd arról, hogy kicseréljék az élelmiszerrészleg elavult, azbesztlemes borítású tetőzetét is.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter