Korszerű teniszpályák a Voinţa stadionban

Korszerű teniszpályák a Voinţa stadionban
Csütörtökön délelőtt Mircea Drăgoi mérnök, a Nagyváradi Voinţa Sportklub vezetője a sajtónak is bemutatta legújabb létesítményeiket, a hat korszerű teniszpályát. Ezzel tízre emelkedett a játékterek száma.

Mircea Drăgoi és mellette két-három lelkes ember soha nem panaszkodott pénztelenségre, a támogatás-támogatók elmaradására, hanem szépen csendben a maga erejére és ismeretségi körére támaszkodva dolgozott. Az elhanyagolt Voinţa stadion pedig példás rendbe téve már az idén tavasszal nap mint nap benépesülhet a tenisz szerelmeseivel, a jövő bajnokaival. Még annyit a pályákról: az odavaló salakot saját őrlőkben a helyszínen tették használhatóvá!

Kezdődik az idény

E hét végén, április 12-én kezdődik (hétfőn, 14-én ér véget) a 2008. évi teniszidény hagyományosan első versengése, a Damaco torna. A seregszemlét a Román Teniszszövetség hivatalos versenynaptárában negyedik kategóriába sorolták, s a szervezők mintegy 200 résztvevőre számítanak a 10, 12, 14, 16 és 18 éves korosztályokban. Nagyváradról négy klub (Voinţa, Speranţa, Sănătatea és Frontiera) teniszezői indulnak, a versengés összdíjazása 5000 lej.

Lévay Sándor