Konfirmáció Pettyén

Szatmár megye – Május 29–én a Pettyéni Református Egyházközségben 9 fiatal (4 fiú és 5 leány) konfirmációjának lehet tanuja a gyülekezet, a rokonság, osztálytársak és kedves ismerősök. A vasárnapi istentiszteleten az ifjak a gyülekezet nyilvánossága előtt tesznek tanubizonyságot Krisztus mellett hozott személyes döntésükről.

Május 29–én a Pettyéni Református Egyházközségben 9 fiatal (4 fiú és 5 leány) konfirmációjának lehet tanuja a gyülekezet, a rokonság, osztálytársak és kedves ismerősök. A vasárnapi istentiszteleten az ifjak a gyülekezet nyilvánossága előtt tesznek tanubizonyságot Krisztus mellett hozott személyes döntésükről. A déli 12 órakor kezdődő istentisztelet különlegessége, hogy társaival egyetemben egy olyan konfirmándus is vallást tesz hitéről, önként vállalt elkötelezettségéről Jézus Krisztus mellett aki 1 éves kora óta Izraelben él.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .