digitalizáció

2021.02.15. 10:38

Állami megrendelést nyert el a 4iG Nyrt. konzorciuma

Nettó 14,8 milliárd forintos keretmegállapodás közbeszerzésén nyert a 4iG által vezetett konzorcium – olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn közzétett tájékoztatásban.

A Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. három különböző közös ajánlattevői konzorciumot hirdetett ki nyertesként. Ebből lett az egyik a 4iG vezette közös ajánlattevői konzorcium – írták.

Az eljárás szoftverlicencek megújítását, bővítését, kiegészítét és terméktámogatási szolgáltatások teljesítését tartalmazza.

A keretmegállapodás időtartama a hatályba lépésétől számított 24 hónap, de legfeljebb a keretösszeg kimerüléséig tartó időtartam. Időbeli hatálya egy alkalommal legfeljebb 6 hónappal hosszabbítható. A keretmegállapodás nem biztosít automatikus megrendeléseket, az intézményi igények alapján az egyes beszerzéseket újra versenyeztetik a résztvevő konzorciumok között – olvasható a közleményben.

Címkék#4iG Nyrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában