Koncertekkel folytatódik a Szigligeti Nyári Esték

Koncertekkel folytatódik a Szigligeti Nyári Esték
Operettesttel, illetve Koós János és Koós Réka rendhagyó koncertjével folytatódik a Szigligeti Nyári Esték. A július 30. – szeptember 2. között zajló eseményen a helyi tehetségek, valamint nemzetközi hírnévnek örvendő művészek is fellépnek.

Augusztus 15-én a Ballet Folklorico Latinoamericano Santiago del Estero argentin táncegyüttes műsorát láthatják mindazok, akik jegyet váltanak a Szigligeti Nyári Esték programsorozatra.

A nyári esték augusztus 19-én a Bányavirág című vígjáték bemutatójával folytatódik, augusztus 30-án pedig Oszvald Marika, Peller Károly és Szendy Szilvi közös operett-koncertjére is sor kerül, Operettvarázs néven. A műfaj neves képviselői szívesen térnek vissza Nagyváradra, hogy a Szigligeti Nyári Estéken halhatatlan dallamokkal idézzék meg az operett mesevilágát.

Szeptember 2-án Koós János és lánya, Koós Réka koncerteznek a nagyváradi szabadtéri színpadon, repertoárjukon a jól ismert slágerek mellett musicalbetétek is elhangzanak majd.

Az eseményekre jegyek a Szigligeti Színház jegypénztárában (nyitva keddtől péntekig 14–19 óra között), online a www.biletmaster.ro oldalon, valamint a szabad helyek függvényében, egy órával az előadások előtt a helyszínen is válthatók.