Kolozsvár megsegítése

A kolozsvári önkormányzatnak gondjai vannak a városban termelődő szemét tárolásával, ezért azzal a kéréssel fordult a nagyváradi önkormányzathoz, hogy a kolozsvári szemetet a nagyváradi hulladéktározóban lehessen elhelyezni.

Az itteni önkormányzat megadta az erre vonatkozó engedélyt a következő feltételek mellett: Kolozsvárról július 15-től kezdődően három hónapon át lehet szemetet hozni a váradi hulladéktározóba, a háztartási és utcai szemét nem haladhatja meg a havi kilencezer tonnát. A Kolozsvárról érkező szemetet a váradi körgyűrűn kell majd a tározóba szállítani, a szemétszállító autók nem hajthatnak majd be a városba. A szeméttelepet üzemeltető Eco Bihor cég szétávolgatja majd a Kolozsvárról beérkező szemetet, és ami hasznosítható, azt értékesíti, a többi hulladékot a tározóba helyezik.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter