Kolinda koncert Sava Negrean Brudașcu-val az ERA Parkban

Kolinda koncert Sava Negrean Brudașcu-val az ERA Parkban
Nyisd ki az ajtót, keresztény, és gyere a koncertre! Mindazok, akik ezekben a napokban az ERA Parkban járnak, teljes mértékben átélhetik a téli ünnepek hangulatát, varázsát.

A promóciók és az erre az időszakra előkészített meglepetések mellett a hagyományos kolindák kedvelői ezen a hétvégén egy olyan eseményre számíthatnak, mely teljes egészében nekik van dedikálva.

A „Sara bună a lui Crăciun” című koncertre december 11-én, vasárnap 17 órától kerül sor a kereskedelmi központ kupolája alatt, és premierplánjában egy különleges meghívott, Sava Negrean Brudașcu áll, akit a Rapsodia Bihoreană zenekar fog kísérni, Liviu Buțiu vezényletével.

Tulajdonképpen egy kolinda- és téli ének-összeállítás lesz, olyan művészek és csoportok közreműködésével, mint Antonela Ferche Buțiu, a Lioara énekkar, a Florin és Florina Mariș Hinsu házaspár, Corina Satmari, a Vetre Bihorene néptáncegyüttes, Maria Haiduc, a Roman Ciorogariu Ortodox Líceum kórusa, Voichița Mihoc és sokan mások.

„O, ce veste minunată!”, „Ziurel de ziuă”, „Trei păstori” vagy „Deschide ușa, creștine!”, – többek közt ezek a dalok fognak felcsendülni.

A belépés ingyenes, úgyhogy Önt is várjuk!

Címkék: ,