Kölcsönkéró, avagy helycserés támadás

Kölcsönkéró, avagy helycserés támadás
A 3. Nagyváradi Nyár utolsó estéjén augusztus 28-án 21.00 órától mutatják be Ray Cooney-John Chapman Kölcsönkéró, avagy helycserés támadás című kétrészes bohózatát a Mandala Dalszínház előadásában.

Adott egy lakás – szimultán könyvkiadó vállalkozás – benne tesze-tosza férj, szeretnivaló nejével éldegél, léha barátnő és még léhább férje mintha saját otthonnal nem rendelkezni, a mindig láb alatt lévő lakberendező pedig a szobalányt kerülgeti szigorúan tisztességtelen szándékával.
A léha házaspár egymás megcsalására ugyanazon baráti lakást szemeli ki, az elhagyott szerelmeslevél rossz kezekbe kerül, szeretők toppannak be, aztán hamar összemosódik a ki-van-kivel gondolatköre. Sőt a személyazonosságok is olyan gyorsan cserélődnek, mint a pizsamák, amikor az erkölcsi fertő közepén feltűnik a konzervatív, aggszűz írónő, aki sikerkönyve, a Pincsi Toncsi és Don Dobermann kiadói jogát adná el éppen ma…
A többit bízzuk a rekeszizmokra…
Rendezte, valamint Philip szerepében látható Besenczi Árpád (Jászai-díjas) színművész látható.
A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a 3. Nagyváradi Nyár előadásaira. A jegyárak az előbbi évekhez képest nem változtak. Elővételben és a helyszínen 15 lejbe kerül a belépő egy-egy előadásra. A terjesztési pontok Nagyváradon és a vidéki városokban az RMDSZ-székházak, valamint a Tudor Vladimirescu/Körös utcai Gekko pub.