Kivonultak a háromszéki szakszervezetek

Kovászna megye – Ezen a héten, minden nap 9 és 12 óra között sztrájkőrséget állnak a Kovászna megyei kormányhivatal épülete előtt a háromszéki Cartel Alfa, a CNSRL Frăţia és az Országos Szakszervezeti Tömb tagjai.

Bong Vilmos a Cartel Alfa Szakszervezet Kovászna megyei elnöke elmondta: mint ahogyan ma is az elkövetkező napokban is 15-20 személlyel vonulnak ki, s ha megmozdulásukkal nem érik el a kívánt eredményt, akkor a jövő héten is folytatják az akciót.
A szakszervezetek utcai megmozdulásokat is kilátásba helyeztek, ha a kormány nem emeli meg 500-ról 540 lejre a minimálbért.
A Kovászna megyei érdekképviseletek vezetői ma reggel átadták György Ervin kormánymegbízottnak a követeléseiket tartalmazó dokumentumot.
Bong úgy véli a pénzügyminiszter azért terjeszti azt a hírt, hogy a béremelésnek inflációgerjesztő hatása van, hogy elterelje a figyelmet az áremelések valós következményeiről.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .