Kiváló autók másodkézből

Kiváló autók másodkézből
Az elmúlt hét végén szombaton a Nagyváradi Grup West autókereskedés új és másodkézből olcsóbban megvásárolható BMW személygépkocsikat mutatott beünnepélyes keretek között.

 

A Grup West nagyszámú érdeklődő előtt mutatta be a német BMW óriás „csodagyártmányait”, amelyek dióhéjban leírva a következők voltak: a BMW 3 Touring, az új BMW X6, az új BMW X1, az új BMW 7 és az új, három ajtós BMW 1. A bemutatóterem melletti parkolóban pedig a korábban már forgalmazott, másodkézből származó, BMW Premium Selection elnevezéssel mutatták be az egyelőre tizenhét kitűnő állagú, garancia, illetve jótállási levéllel rendelkező személyautót, amelyeket bárki az újak áránál sokkal olcsóbban megvásárolhat. A meghívottak és kiváncsiak sokaságát Székely Lajos tulajdonos, ügyvezető igazgató, valamint Sipos Szilárd, a Grup West Premium igazgatója köszöntötték, majd tíz ruhamodell és BMW szerelékek bemutatójának tapsolhatott a nagyérdemű. Ezt követően három tombola szelvényt kiállító nevét sorsolták ki, s ajándékozták meg őket különböző piperecikk készítményekkel.

Ár alatt a Prémium BMW

A bemutatott BMW Premium Selection vagy MINI modelek hat hónap és öt év közöttiek, 6000 km és 120.000 km között futottak. Románia öt BMW központjában ( Brăila, Bukarest, Jászvásár, Nagyvárad, Piteşti) jelenleg száz jármű vár gazdára.Öt év időtartamra (hatvan hónap) lehet lizingelni a váradi kereskedés BMW járműveit. Teljes jótállás (garancia) minden eladott használt személygépkocsijukra két év (huszonnégy hónap). Egy év (tizenkét hónap) vagy tíz ezer megtett kilóméterig díjmentes karbantartás, non sop segítségnyújtás. Az autó általános és teljes ellenőrzése, a hibák (defektek) orvoslása. A jármű teljes „történelme”: gyártástól a forgalomba helyezésig, a futott kilóméterek, a különböző esetleges javítások és az all inclusive szervíz csomag beszerzése.

Szántó Sándor

Címkék: ,