Kiszervezték a kontrollt

Kiszervezték a kontrollt
Mint korábban beszámoltunk róla, a nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) vezetősége a tavalyi év végén úgy döntött, hogy lemond a saját jegy- és bérletellenőreiről, és ehelyett inkább egy humán erőforrás lízingeléssel foglalkozó cég szolgáltatásait veszi igénybe.

A meghirdetett versenytárgyalás január 21-i határidejéig három cég nyújtotta be pályázatát- az Italmarco Kft., a Barnett McCall Recruitment Kft. és a Minvesea Kft.-, utóbbi jelentkezését azonban a pontosításokat követően nem fogadták el, ugyanis mint kiderült, tulajdonképpen nem a kért tevékenységgel foglalkozik valójában, és az árajánlatát sem számolta ki pontosan. A tendergyőztes végül a kisebb árajánlatot tevő Barnett McCall Recruitment Kft. lett, melynek Bukarestben van a székhelye, és Váradon az egyik telephelye: 247.916 lejt kért a humán erőforrás küldéséért (20 ellenőr), illetve adminisztrációs díjként az elkövetkezendő hat hónapra.

Címkék: ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .