Kislány az első váradi baba

Kislány az első váradi baba
Az idei év első szülött babája egy egészséges kislány lett. 2013 első napján, január elsején négy baba látta meg a napvilágot a váradi szülészeten.

Sok országban a hiedelem szerint a január elsején született babák a legszerencsésebbek. Lucaci Sara duplán is szerencsés, hiszen nem csak az év első napján, hanem az első babaként is jött a világra a nagyváradi szülészeten. Lucaci Sara január elsején 4.40-kor született 3,5 kilogrammal. A kislány harmadik gyermekként természetes úton jött világra.

Újszülöttek

A szülés során nem merült fel probléma, az újszülött és édesanyja jól vannak. Lucaci Florentina, Sara anyukája kérdésünkre elmondta, hogy a szülés problémamentesen zajlott, az újszülött kislány teljesen egészséges, két nővére, apukája és a rokonok várják otthon. Egyébként december 31-éről január elsejére virradó éjszaka egy gyermek született, Sara, január 1-jén pedig még három, akik közül egyet császármetszéssel segítettek világra, január másodikán délig pedig a szülések száma tízre nőtt: öt kislány és öt kisfiú jött a világra.

Nagy Noémi