Kiscsillag, Ladánybene 27 és Intim Torna Illegál a PMN alternatív fellépői

Kiscsillag, Ladánybene 27 és Intim Torna Illegál a PMN alternatív fellépői
Most már a nyaralások után kipihenten, frissen, üdén — már amennyire lehet, ha még pár fesztivál is becsúszott — a Partiumi Magyar Napok alternatívan hangos fellépői minden lazaságot, lázadást és örömzenét elhoznak a Széchenyi utcai színpadra, és nem csak. Erről is lerántjuk a leplet.


Ki ne ismerné a Kossuth-díjas Lovasi András nevét, akinek személye összeforrt a Kispál és a Borz, Magyarország ikonikus alternatív rock bandájával. Zenei munkásságuk a magyar fiatalok számára a mai napig meghatározó jelenség. Lovasi és zenésztársai újragondolva és felfrissítve a magyar alternatív rock irányzatot 2005-ben megalapították a Kiscsillag formációt, akik augusztus 20-én, szombaton a Széchenyi utcai színpadon lépnek fel a Partiumi Magyar Napokon 22 órai kezdettel.

Arról, hogy kell egy ház az óceán partján, és hogy a raszta szív örökké dobog a Ladánybene 27-től senki sem tud többet, ők augusztus 21-én, vasárnap ugyancsak a Schéchenyi utcai színpadon mutatják meg, milyen a jó reggae és a pozitív kisugárzás.

A Partiumi Magyar Napok zárónapján, augusztus 28-án is kedvezünk az alternatív vonal habzsolóinak, hiszen az igazi hipnotizőr királyok, az Intim Torna Illegál koncertezik a Kossuth-kerti nagyszínpadon 19 órától — és zengeni fog a Vágjál lyukat a kádba!