megdöbbentő

2020.11.10. 12:21

Taxisofőrre támadt egy utas Nagyváradon

A Ghillányi (Cantemir) úton járőröztek szombat délelőtt a nagyváradi csendőrök, amikor egy taxisofőr segítséget kért egy kollégája nevében.

A szóban forgó taxisnak véres volt az arca, a csendőröknek pedig elmondta, hogy megtámadták, az illető személyleírását is megadva. A csendőrök rövid időn belül, a Pece patak közelében sikerült is megtalálják a támadót. A férfi próbált elmenekülni, azonban elfogták. Igazolni nem akarta magát, ezért bevitték a rendőrségre.

Kiderült, hogy a 23 éves férfi a taxiban utazott egy nővel együtt, azonban amikor az úti célhoz értek, közölte, hogy nincs náluk pénz, és megkérte a sofőrt, hogy várjon egy kicsit, mert mindjárt hoznak. A taxis azt válaszolta, hogy siet, és fogadják el ajándékba az utat. Az utas ezt a feleletet sértésként fogta fel, és előbb az autóba rúgott bele, majd amikor észlelte, hogy a sofőr segítséget kér kollégáitól, az arcán is megütötte, eltörve a szemüvegét. A taxisofőr szerencsére nem igényelt orvosi ellátást.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában