Kis árak, nagy vásárlások a www.mykids.ro-n

Akt.:
Kis árak, nagy vásárlások a www.mykids.ro-n
A Black Friday, magyarul fekete péntek, vagy az árleszállítások hétvégéje, néhány éve elérkezett Romániába is és nagyon hamar rendkívül népszerű lett, mert számtalan áruház és kiskereskedés jelentős árkedvezményeket ajánl ezen a napon.

A Black Fridayt idén, november 17-én, valamint az ezt követő hétvégén tartják meg Romániában.

Ahogy azt már évről évre megszokhatták a váradiak a MyKidstől, idén is vonzó ajánlatokkal készültek a kicsiknek való termékek gazdag választékát illetően. November 17-től kezdődően az Őssi negyedben, az Erofte Grigore utca 3. szám alatt található MyKids Baby Shop, valamint a www.mykids.ro honlap elindítják a 2017. évi Black Friday kedvezményeket, 15 és 30% közötti valós árkedvezményeket nyújtva.

A Black Friday ajánlatba foglalt termékek között szerepelnek: babakocsik, matracok, kiságyak, járókák, játékok és kiegészítők a kicsik számára.

Az utóbbi időben, a Black Friday az ideális pillanat a Mikulás ajándékok előkészítésére a gyerekeknek. Nem csak hogy nem kell majd az utolsó pillanatban rohangálniuk Mikulás ünnepe előtt, hogy megvásárolják a gyermek által áhított játékokat, de még pénzt is megtakarítanak.

A Black Friday kedvezmények mellett, decembertől kezdődően a MyKids Nagyváradon egy lojalitás kampányt indít, és megjutalmazza hűséges ügyfeleit, azaz minden 100 lej értékű vásárlás után 10 lejes vásárlási utalványt adnak. Ezek az utalványok összegyűjthetők és a következő vásárlás alkalmával felhasználhatók az üzletben.

A MyKids csapata várja Önöket november 17-től, úgy a nagyváradi üzletben, mint a www.mykids.ro honlapon, hogy részesüljenek a Black Friday alkalmából nyújtott árkedvezményekben.

(Fizetett hirdetés H 915071)