Kire számíthat Britney?

Kire számíthat Britney?
A hírek szerint hatalmas bulival vigasztalta magát az énekesnő, miután elvették tőle két gyermekét. Ám valójában összeomlott, és édesanyjához menekült

A gyerekek már két hónapja édesapjuknál vannak, és az énekesnő hetente háromszor láthatja őket, ezenkívül havonta két és fél millió forintnak megfelelő gyerektartást kell fizetnie.

 

Britney teljesen kétségbeesett. Az édesanyját, Lynnt hívta fel végső elkeseredettségében, aki sírva könyörgött lányának, azonnal üljön repülőre, és térjen haza a kentwoodi szülői házba. Az énekesnőnek még az ítélethirdetés napján át kellett adnia a láthatáson lévő fiait volt férjének, ám az porig alázta azzal, hogy testőrét küldte a srácokért egy Beverly Hills-i hotelbe.

 

Mintha megbolondult volna: Britney a gyerekek távozta után féktelen evésbe kezdett, majd végigjárta a luxusbutikokat, ahol több ezer dollárért vásárolt ruhákat a legmenőbb tervezőktől. Asszisztense kétségbeesetten figyelte. Azonnal felhívta Britney egyik legjobb barátját, Sam Lutit, aki az énekesnő lemezkiadójának egyik főnöke, hogy baj van. A férfi ott is termett, és lelket öntött az eszement Britney-be.

 

Pár órával később ismét mély depresszióba zuhant: azt hajtogatja, hogy már senkije nincs, a barátai is elhagyták, családjának is csak addig volt jó, míg dollárezrekkel tömte őket. Mégis repülőre ült, és édesanyjánál kötött ki. Nagynénje, Chanda McGovern várta a repülőtéren, majd hazafuvarozta a szülői házba. Anya és lánya zokogva borultak egymás nyakába. Két hetet töltöttek együtt. Édesanyja megpróbálta talpra állítani lányát, és megígértette vele, hogy küzdeni fog gyermekeiért.

 

Mit gondol a környezete:

Tony Barretto, a testőr félti a nő életét

– Attól félek, hogy Britney megöli magát. Érzelmi kitöréseit már nem tudtam követni. Hol úszott a boldogságban, hol sírva fetrengett a földön. Higgyék el, szereti a gyerekeit! A legtöbbször a medencében játszott velük, vagy mesefilmeket néztek a villa moziszobájában. Kevin egyáltalán nem törődött velük, alig volt a közelükben. Nagyon szeretem Britney-t, de nem bírtam már nézni, ahogy pusztítja magát, ezért felmondtam. Segítsen már rajta valaki!

 

Jason Alexander, a volt férj aggódik érte

– Britney életének a része akartam lenni. Mai napig könnyek szöknek a szemembe, ha eszembe jut az a las vegasi pillanat, amikor kimondtuk az igent. Brit sajnos elveszett. A régi kentwoodi barátok is elhagyták. Már velem sem beszél. Aggódom érte, mert nem veszi észre, hogy mi történik vele. Kentwoodban már fogadásokat kötnek, mikor végez magával. Rettenetes!

 

Lynne Spears, az édesanya mindig megbocsát lányának

– Egyszerűen csak azt szeretném, hogy a lányom megértse, nagyon szeretem őt. Borzasztó látnom, mi történik vele. Már annak idején elleneztem a házasságát Kevinnel, de ő csak azért is belement. Ma már tudom, hogy a volt férje nem rossz ember. A válásuk ellenére barátságban vagyunk Kevinnel, és ezt a lányom nem nézte jó szemmel. Szerinte elárultam őt, ezért meggyűlölt. Én viszont megbocsátok neki, hiszen a gyermekem.

 

Alli Sims, az unokatestvér, az utolsó remény

– Sokan azt hiszik, érdekből vagyok Britney mellett.

Nincs igazuk!

Igyekszem megvédeni őt a támadásoktól, mindig rajta tartom a szemem.

Az unokahúgomnak szüksége van rám, azt mondta, én vagyok az utolsó reménye. Nem engedem, hogy tovább zülljön.

 

Shar Jackson, Kevin Federline volt élettársa: Jó apa lesz Kevin?

Annak idején második gyermekükkel volt terhes a színésznő, amikor Kevin otthagyta Britney miatt. Most együtt nevelik Spears gyermekeit.

– Mi vagyunk ismét a Federline család. Nagyon szeretem Jaydent és Seant. Úgy hívnak engem, hogy Shar mami. Igyekszem szeretetben nevelni őket. Jól kijönnek az én srácaimmal is. Az a célom, hogy Kevinből minél jobb szülőt faragjak, és azt hiszem, jó úton haladok.