Kirándulás Félixfürdőre

Kirándulás Félixfürdőre
Szatmárnémeti – November 15–19. között a szatmárnémeti Kisegítő Iskola 24 tanulója és az Aurel Popp Művészeti Líceum 4 tanulója pedagógusaik és nevelőik kíséretében Félix–fürdőre látogattak.

November 15–19. között a szatmárnémeti Kisegítő Iskola 24 tanulója és az Aurel Popp Művészeti Líceum 4 tanulója pedagógusaik és nevelőik kíséretében Félix–fürdőre látogattak. A többnapos kirándulás egy féléves futamidejű projekt keretében valósulhatott meg, a projekt célja, hogy a szellemi fogyatékos– és hallássérült gyermekek és utcagyerekek a művészet nyelvén tanulják meg kifejezni magukat.

Eddig a gyermekek, tanáraik irányítása mellett festményeket, fényképeket, grafikákat és filmet készítettek. Az elkészített darabokat abban a szállodában is kiállították, ahol a kirándulók megszáltak. Amellett, hogy sokan megtekintették a kiállítást, több gyermek munkáját is megvásárolták a látogatók — tudtuk meg a szatmárnémeti Kisegítő Iskola aligazgatójától Pirici Rozáliától.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter