Kimutatások mezőgazdáktól

Mint minden évben, a mezőgazdasági igazgatóságok igyekeznek kimutatásokat készíteni az adott megyékben lévő bevetett területekről, a várható mezőgazdasági termelésről, állat szaporulatról, de a felhasznált rovarirtók, műtrágya és különféle talajjavító szerek mennyiségéről is.

Ennek okán a Bihar megyei Mezőgazdasági Igazgatóság kéri a Bihar megyei farmtulajdonosokat, mezőgazdákat, hogy november 30-ig töltsék ki az igazgatóság honlapján lévő szükséges űrlapokat és küldjék el ezeket az igazgatóság villanyposta címére. A ,,Balanţa 2016”;,,Programul 2017”; és az ,,AGR2B-2016” formanyomtatványok a kitöltési útmutatásokkal együtt a www.directiaagricola.ro honlapról tölthetők le, ezeket utóbb a dadr.bh@madr.ro villanyposta címre kell elküldeni, Excel formátumban. További részletekkel a 0259/416722 telefonszámion, a 15. melléken szolgálnak, vagy a 0745/112965 telefonszámon, melyen Angela Barau közgazdász hívható.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .