Kijelölték az árusítóhelyeket

A nagyváradi önkormányzat kijelölte azokat a helyeket, ahol március 3-9. között a március 8-i nőnappal kapcsolatos termékeket lehet árusítani (ajándékcsomagok, üdvözlőkártyák, virágok).

 

Nem lehet majd árulni virágokat kartondobozokban és a standokat tilos lesz majd műanyagfóliákkal vagy textilanyaggal beborítani. Ez irányú kérvényeket február 20-29. között lehet benyújtani a városháza ügyfélszolgálati ablakainál, az elárusítóhelyek pedig a következők lesznek: a Fő utca (a I. Vulcan utca- Moscovei utca, a Moscovei utca- Aurel Lazăr utca, az Aurel Lazăr utca- R. Ciorogariu utca, a R. Ciorogariu utca- M. Eminescu utca, illetve a M. Eminescu utca- G. Dima utca közötti szakaszon, a várad-olaszi római katolikus plébániahivatal előtt és a Körös áruháznál), a Szent László téri villamosmegállóban, az Aradi úton a 44. számú óvoda környékén, a Menumorut utca és a Decebal sugárút közötti sétányon, a várad-szőlősi és a várad-rogériuszi piac előtt, valamint a Războieni utcában, a Bunexim-buszmegállóban.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .