Kiderült, mit hiányolnak a magyar autósok a gumiszervizekből

Kiderült, mit hiányolnak a magyar autósok a gumiszervizekből
© Fotó: AFP / Sebastien Evrard
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – A magyarok 71 százaléka ugyan elégedett a jelenlegi gumisával, de jobb kiszolgálás ellenében mégis hajlandó lenne váltani – olvasható a vezess.hu-n.

A legtöbben az ügyfélvárókat és az ügyfelek által is használható mosdót hiányolják, de sokan kérik a wifi-jelszót is, a legtöbb esetben hiába, mert a nyilvános hálózatok a szervizek 80 százalékából hiányoznak – derült ki az Apollo Vredestein Kft. 2462 fővel készített friss felméréséből, melyet a vezess.hu ismertetett. A kutatás a magyarok gumiszervizekkel kapcsolatos véleményét térképezte fel.

Kiderül belőle, hogy a legtöbben gyorsabb kiszolgálásra vágynak, de árnyalja a képet, hogy a válaszadók 20 százaléka szerint a gumicsere 15 perc alatt elintézhető, 68 százalékuk pedig úgy véli, hogy csupán 30 percet vesz igénybe. Sokan keresik az autógumi-bértárolókat, az úgynevezett gumihoteleket is, és egyre többen szeretnék ugyanott megoldani a gumicserét és -tárolást, valamint a szervizt.

A többség nem bízza a véletlenre, valamilyen formában előzetesen bejelentkezik a cserére, a kitöltők 12 százaléka viszont nem kér időpontot, és igyekszik olyan napszakokban érkezni, amikor kevesen várakoznak a gumis műhelyben.


Skoda Superb
Budapest - Cseh, dél-koreai és francia autó is befért a top 3-ba, a legjobb 10-ben pedig mindössze egyetlen német modell kapott helyet. Két brit autós szaklap, a Diesel Car és az Eco Car évről évre összeállítja a legjobb használt autók listáját. Idén több 750 típust mérlegeltek, kiválasztva közül...

A kép illusztráció
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Mi a közlekedési balesetben érintett márkák sorrendje a személyautós kárbejelentések száma alapján? – ezt a kérdést küldte el a vezess.hu több biztosítónak, akik közöl hárman is átadták a saját listájukat a 2017-es évre vonatkozóan. Tényleg a fordosok sz...