Kiderült, milyen feleséget szeretne magának Dzsudzsák Balázs

Akt.:
Kiderült, milyen feleséget szeretne magának Dzsudzsák Balázs
© Fotó: AFP
Debrecen, Nyírlugos – A magyar labdarúgó-válogatott játékosa nem gyakran beszél magánéletéről, de most elárult pár titkot.

A 32 éves focistát gyakran hírbe hozzák lányokkal, de Balázs jobban örülne, ha nem a magánéletével foglalkoznának, hanem a fociban elért eredményeivel.

„Sok mindent letettem az asztalra, de az emberek többségét sajnos csak az érdekli, mikor és kivel láttak, mennyit keresek” – nyilatkozta a HOT! magazinnak az al-Ittihad Kalba csapatát erősító csatár.

Balázs nem szeret a magánéletéről beszélni, a magazint azonban beavatta néhány részletbe.

Mindig is a magyar lányok tetszettek a legjobban. Ők a világon a legszebbek, ez nem kérdés. Emiatt egészen biztos, hogy csak magyar lány lehet a feleségem!”

Azt is elárulta, hogy jelenleg szingli.

„A híresztelésekkel ellentétben nincs barátnőm, de szeretnék már egy hosszan tartó kapcsolatban élni”

Forrás: Blikk


Dzsudzsák Balázs
Debrecen - A DVSC volt játékosának, Dzsudzsáknak a nevét a hatodik legnehezebben kimondhatónak ítélték meg. Előkelő helyen végzett Dzsudzsák Balázs a kimondhatatlan nevű futballisták listáján, a különleges „versenyben” az Arsenal és Juventus játékosát is maga mögé utasította a magyar válogatott c...

Hihetetlen összeget keres Dzsudzsák Balázs
Debrecen - Ha a hírek igazak, Dzsudzsák a legjobban kereső magyar focista és a legjobban fizetett honi sportoló is. Egy sokakat foglalkoztató témát dolgozott fel a napokban a Fókusz című televízió-műsor. Annak jártak utána, mennyit szednek össze a magyar labdarúgók. Kiderült, egy átlagos NB I.-es...