Kick-box érmek Németországból

Kick-box érmek Németországból
Az érmihályfalvi Aladin hero Team kick-box klub versenyzői nyolc éremmel tértek haza a németországi Halléban megrendezett 22.Shorai-Do Kempo Kupa nyílt nemzetközi versenyről.

 

A németországi versenyre az érmihályfalvi sportolók a magyarországi Kempo Szövetség közvetítésével jutottak el, a kiadásokat (utazás, szállás, étkezés, nevezési díj) a helyi Ara cég biztosította számukra. Kovács Zoltán edzőtől megtudtuk, hogy pénteken hajnaltól estig tartott az utazás, majd szombaton német- és magyarországi versenyzők társaságában léphettek tatamira. Az Aladin Hero Team színeiben Békési Tímea, Gulácsi Norbert, Magyari Norbert, Sipos Norbert, Szallai Szilárd, Somogyi Cristian, Sütő Zsolt és Munteanu Octavian szerepelt, számukra szokatlanul csak korosztályonkénti, és nem súlycsoportonkénti elosztásban. Ennek egyik kedvezőtlen hozadéka, hogy a csapat egyik legjobb sportolója, Gulácsi Norbert egy tőle jóval súlyosabb ellenféllel került szembe, aki gyakorlatilag a “tömegével”, és nem a tudásával győzte le.

Nyolc érem

Mindennek ellenére az érmihályfalvi sportolók remekül helytálltak, a következő eredményeket elérve: semi-kontakt – első helyezett Sipos Norbert, Békési Tímea, Sütő Zsolt; második helyezett Munteanu Octavian és Somogyi Cristian; harmadik helyezett Magyari Norbert és Szallai Szilárd; light kontakt – első helyezett Munteanu Octavian. A szombati napba még belefért egy kis városnézés is, a vasárnap pedig a hazautazással telt el. Az Aladin sportolóinak idénre véget értek a versenyek, ám még vár rájuk egy meglepetés: bár a klub még hivatalosan nem tagja a Magyar Kempo Szövetségnek, de gyakorlatilag már tagként kezelik őket, így még karácsony környékén kiderül, hogy a szövetség tagjai között hányadik helyen végeztek ez évi teljesítményük alapján.

Rencz Csaba