Kezdődik az ERA Park színházfesztivál!

Kezdődik az ERA Park színházfesztivál!
Elérkezett a színházi előadások ideje! Ezen a hétvégén kezdődik az ERA Park színházfesztivál, amit a bevásárlóközpont rendezvény termében szerveznek meg, több mint egy hónapig, április 23-tól egészen május 28-ig tart majd, különféle előadásokkal kicsik és nagyok számára egyaránt.

Szombaton 11 órától egészséges adag nevetésre invitálják a kicsiket az aradi Tiki-Riki-Ta marionett bábszínházi társulat előadására, Ion Creanga Ivan Turbincă című meséjének adaptációjára. Vidám, színes, zenés előadásra számíthatnak az oda látogatók.

A fesztivál vasárnap 11 órakor egy új színdarabbal folytatódik. A kicsiket és nagyokat is várják William Shakespeare Szentivánéji álom című darabjára, a nagyváradi ArtX Kulturális Egyesület előadásában. Gyerekek által, gyermekeknek és felnőtteknek játszott előadásról van szó, a romantikus komédia modern kori adaptációjáról, batmanekkel, supermanekkel és szuper gyerekekkel!

Ugyanezen a hétvégén a BombonERA ismét meghívja barátait, ezúttal új, Puişorul Jucăuş-nak nevezett műhelyébe. A találkozót szombaton 17 és 19 óra között tartják meg az ERA Park kupolája alatt. Várják a gyerekeket, hogy megtanulják, hogyan kell egy polisztirol tojást vidám, színes csibévé varázsolni. Minden résztvevő elkészíti majd a saját csibéjét, hogy úgy várhassa a húsvétot, ahogy azt illik.

A rendezvényekre a belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak!

További részletek az ERA Parkban zajló eseményekkel kapcsolatban az era-oradea.ro honlapon, valamit a nagyváradi ERA Park Facebook oldalán.