Kezdődik a színházi fesztivál az ERA Parkban!

Kezdődik a színházi fesztivál az ERA Parkban!
Emberek, emberek! Elkezdődik az ERA PARK színházi fesztivál ezen a hétvégén, és előadásokra hívjuk a kicsiket majdnem minden hét végén, amikből rengeteg dolgot tanulhatnak!

A fesztivált április 22. és június 10. között tartjuk meg a bevásárlóközpont rendezvénytermében, ahova a gyermekeket szüleikkel és nagyszüleikkel együtt meghívjuk hét színházi előadásra, melyek közül négy Ion Creanga klasszikus meséje, három pedig interaktív, vidám, színes előadás mágikus trükkökkel. Mindegyik előadást oly módon adaptálták, hogy a lehető legvonzóbb legyen.

A darabok minden esetben 11 órakor kezdődnek. Április 22-én, szombaton az Anyó lánya, apó lánya (Fata babei şi fata moşneagului) című mesét láthatja a közönség, rá egy hétre pedig, április 29-én, az Întâmplări de pe insula dorinţelor előadásra várják a kicsinyeket. Május 13-án a Kukurikú, nagy bojár! (Punguţa cu doi bani) című darabbal szórakoztatják a gyermekeket, május 14-én a nonverbális BUM, 27-én pedig Az emberi butaság (Prostia omenească) című előadásra hívjákaz érdeklődőket. Május 28-ás a szórakoztató Magic Show-t mutatják be, június 10-én pedig az Anyós három mennyel (Soacra cu trei nurori) című történettel zárják a fesztivált. Az előadásokat a Trendart Kulturális Egyesület, Comoara cu povesti színtársulat, a nagyszebeni Teatrul Mic Sibiu és Serban Borda színész jóvoltából láthatja a közönség.

Többet tudhatnak meg az előadásokról az era-oradea.ro honlapról, valamint az ERA Park Oradea Facebook-oldalról.

Mint azt már megszokhatták, a belépés mindenki számára ingyenes. Szeretettel várjuk Önöket!

Címkék: ,