Kezdődik a helyi rali-idény

Kezdődik a helyi rali-idény
Jövő hét vasárnap, április 12-án rendezik az év első helyi tereprali-versenyét: az immár hagyományossá váló GerBog/ProfiTools Kupát Szatmárhegyen és környékén rendezik.

A  versenyre pedig nevezhet bárki autó–, motor– és atv/quad kategóriában, autósoknál pilóta/navigátor alkotja a csapatot. „A 80 kilométeres terepszakaszon a legváltozatosabb terepformákkal találkozhat a versenyző: mezei szakaszokon, erdei utakon és vízmosásokon keresztül vezet az út a győzelemhez” – mondta lapunknak Butka Gergő szervező.  

A beiratkozások április 12–én, szombaton 17 órától kezdődnek a GerBog kft. telephelyén, a Dariu Pop út 1/a szám alatt, a nevezési díj 25RON/fő. Mindhárom kategóriában kötelező feltétel a vezetői engedély, bukósisak, autósoknál a biztonsági öv használata. „Még aznap 20 órától, a bográcsgulyás jókedvű elfogyasztása után kezdődik az eligazítás és az itinerfüzet kiosztása a versenyzőknek” – folytatta Butka Gergő.

Április 13–án, vasárnap 10 órától Szatmárhegy déli kijáratánál lesz a gyülekező, 11 órától pedig indul az első páros. Ünnepélyes díjkiosztásra szintén a szervezők telephelyén kerül majd sor, várhatóan 16 órától. „A nyerteseket értékes díjjakkal jutalmazzuk” – ígérik a szervezők.

Bővebb felvilágosítás kapható a szervezőktől a 0740–032431–es vagy a 0745–616812–es telefonszámokon.

A rendezvény médiatámogatói a www.erdon.ro és a Szatmári Friss Újság.