Kezdődik a fűtési szezon

2Hozzászólás
Kezdődik a fűtési szezon
Az utóbbi napok időjárását, illetve a meteorológiai előrejelzéseket figyelembe véve a hőszolgáltató október 7-én megkezdi a fűtést Nagyváradon és Szentmártonban.

Az intézkedésről az 1994/425-ös kormányhatározat 117. bekezdése alapján döntöttek, mely kimondja, hogy amennyiben három egymást követő napon a külső átlaghőmérséklet 10 Celsius fok alatt marad 18 és 6 óra között, megkezdődik a fűtés. A javítási, modernizálási munkák befejezését az október 12. és 15. közötti időszakra tervezték be, ezért a  T. Vladimirescu, M. Eminescu, W. Shakespeare, Sztaroveszki (Magheru) és Dózsa György utcák által érintett részeken a fűtés folyamatosan indul be aszerint, ahogy végeznek a munkálatokkal, október 15-ig. További információkért ingyenesen hívható a szolgáltató közszolgálata a 0 800 070 800-s számon.2Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter