Kezdenek a VSK kézilabdásai

Szatmárnémeti – Az A–osztályos bajnokság rajtja előtt Fehérgyarmaton játszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Szatmárnémeti Unio VSK férfi kézilabda–csapata.

A Szászsebesi VSK ellen kezd a Szatmárnémeti Unio Városi Sportklub férfi kézilabda–csapata az A–osztályos bajnokságban. A technikai stáb, Ioan Gerhard és Nicolae Istrate legénysége ezt megelőzően, csütörtök késő délután Fehérgyarmaton játszotta utolsó felkészülési mérkőzését. Az Unio VSK csapata simán győzött, a 14–18–as félidei állás után 24–38 arányú vereséget mért a magyarországi csapatra.

„Hasznos felkészülés volt a vasárnapi mérkőzés előtt. Úgy látom, a fiúk formában vannak, remélem a szászsebesiek elleni mérkőzésen is hasonló teljesítményt nyújtanak” – mondta Istrate. Az edző ugyanakkor tart az ellenféltől, ugyanis Fehér megyei együttes – a szatmárihoz hasonlóan – alaposan megerősődött a nyári vakációban. „Amiről tudok, három szerb beállóst igazoltak. Ők is a Nemzeti Ligába való feljutásért harcolnak” – folytatta az edző.

A Szatmárnémeti Unio VSKSzászsebesi VSK mérkőzést vasárnap 11 órától, a SportlíceumAdy Endre utcai sporttermében rendezik.