Kevesen voltak

Kevesen voltak
Hétfőn este csak mintegy két tucatnyi fiatal tüntetett Nagyváradon. A fiatalok ezúttal is a Román Katona Szobránál gyülekeztek este hét órakor, majd nyolc óra előtt nem sokkal elindultak szokásos menetelésükre.

 

Ezúttal az Aradi út és a Thököly (Aviatorilor) utak kereszteződéséig vonultak, az ottani körforgalomnál visszafordultak és az Aradi úton, a Beöthy Ödön (Iuliu Maniu) és a Kapucinus (Mosoiu) utcákon haladva értek vissza a Nagyvásártérre (December 1. park). Megérkezésük után a fiatalok felírták azt, hogy mit szeretnének változtatni. Egyébiránt Hadi Kinga, a nagyváradi tüntetéssorozat fő szervezője lapunknak elmondta, hogy addig folytatják a tiltakozó megmozdulást, amíg szükséges, akár hónapokig is tüntetnek azért, hogy az általuk óhajtott változások bekövetkezzenek az országban.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .