tenisz

2021.09.30. 08:28

Kihagyja kedvenc tornáját a világelső Djokovic

Nem indul el az októberre áthelyezett és szerdán kezdődő Indian Wells-i szupertornán a férfi teniszezők világranglistáját vezető szerb Novak Djokovic.

Serbia's Novak Djokovic loses to Russia's Daniil Medvedev during their 2021 US Open Tennis tournament men's final match at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in New York, on September 12, 2021. (Photo by Kena Betancur / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Kena Betancur

A torna szervezőinek nevében Tommy Haas igazgató elmondta: csalódottak, hogy a szerb klasszis ezúttal nem lesz ott a mezőnyben, majd reményét fejezte ki, hogy márciusban azért láthatják majd, amint megküzd a rekordot jelentő hatodik trófeájáért.

A 34 éves Djokovic közleményében kifejtette:

nagyon sajnálja, hogy idén nem találkozhat személyesen a rajongóival Indian Wellsben és nem teniszezhet a „sivatagban”, ami pedig a kedvenc helye.

Djokovic karrierje során ötször nyerte meg az Indian Wells-i tornát, és a svájci Roger Federerrel együtt rekorder. Csakúgy, mint a Grand Slam-trófeákat illetően, amelyből a spanyol Rafael Nadallal együtt húsz van már azt követően, hogy a szerb idén megnyerte az Australian Opent, a Roland Garrost és Wimbledont is.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában