Kétnapos akció: Megnyílt a KiK a nagyváradi ERA Parkban!

Akt.:
Kétnapos akció: Megnyílt a KiK a nagyváradi ERA Parkban!
A nagyváradi ERA Park az ajándékok hónapjában egy új üzlettel várja vásárlóit. Kedden felavatták Németország egyik legfontosabb ruházati diszkontáruházát az Aradi úti bevásárlóközpontban, ahol két napig tartó akciókat kínálnak!


Az áruház 770 m²-en terül el a kupola közelében, és azok akik december 11-én, illetve 12-én térnek be ide, 10%-os kedvezményben részesülnek minden termék esetében. Ugyanakkor ünnepi hangulatnak is örvendhetnek, kolindákkal, ajándékokkal a család minden tagja számára, lufikkal, a legszebb németországi karácsonyi dekorációkkal, a híres KiK kabalával, és számos vetélkedővel.

Deschidere KIK Era Shopping Park (3)

A KiK az egész család számára kínál termékeket: ruhákat, lábbeliket felnőtteknek és gyermekeknek, kiegészítőket, kozmetikumokat, játékokat, karácsonyi és egyéb dekorációkat, valamint különféle home&deco termékeket.

Deschidere KIK Era Shopping Park (2)

Az új áruház megnyitásával az ERA Park kihasználtsága 97%-os lett. Az Aradi úti beváráslóközpontban jelenleg több mint 70 kereskedelmi egység működik. Az utóbbi évben olyan ismert nevekkel gazdagodott a létesítmény mint Animax, Casa Rusu, Soffi Planet, Silca, Ariela Sebis, Alexandria Librarii, KFC vagy KVL by Kenvelo, Lee Cooper és Time Out.

Deschidere KIK Era Shopping Park (4)

Deschidere KIK Era Shopping Park (5)

Fizetett hirdetés!

H154488

Címkék: ,