Két levelet is hátrahagyott a gyilkos ápoló

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció
Két levelet is hátrahagyott a slatinai sürgősségi kórház ápolója, aki vasárnapra virradóra az egyik kezelőhelyiségben megölte kolléganőjét, majd magával is végzett.

A nyomozáshoz közel álló források szerint az egyik levelet a férfi lakásán találta meg annak lánytestvére, a másikra pedig a nyomozók bukkantak rá, ez abban a kabátban volt, amelyikben aznap dolgozni ment. A két levél tartalma azonos, de mindkettőből az derül ki, hogy a férfi előre kitervelte tettét – nyilatkozták az idézett források.

Gyilkosság és öngyilkosság

A vasárnapra virradó éjszaka holtan találták a slatinai sürgősségi kórház pszichiátriai osztályának két alkalmazottját, egy 46 éves asszisztensnőt és egy 56 éves ápolót. A helyiség, amelyben megtalálták a holttesteket, belülről volt bezárva, ezért azt gyanítják, hogy gyilkosság, majd öngyilkosság történt. A nő testén 11 késszúrás volt. A rendőrség azt feltételezi, hogy a férfi előbb megölte a nőt, majd saját magával is végzett. Mindketten a kórház alkalmazásában álltak, és – állítólag – hosszabb ideje párkapcsolatban éltek.

www.agerpres.ro