Két halott és hét sérült a súlyos balesetben

Két halott és hét sérült a súlyos balesetben
Vasárnapról hétfőre virradó éjjel két személy meghalt és hét megsebesült abban a balesetben amiben egy Olaszrországból Romániába tartó kisbusz nem tartván be az úton haladó gépjárművek közötti előírt távolságot egy teherautó kerekei alá került. Nézze meg a videót!

Az áldozatok beszámolói szerint a kisbusz a teherautó mögött, egy meredekebb emelkedőn, a teherautóhoz túl közel haladva került a kerekek alá a DN1-es nemzetközi úton, a Szeben megyei Szecsel (Săcel) település közelében. Aurel I., a teherautó vezetője elmondta, hogy az ütközést követően megpróbálta kinyitni az összerongálódott kisbusz ajtaját, akkor már a két utas meghalt.

A roncsok közül végül a mentőszolgálat munkatársai szabadították ki a két holtestet, és a közéjük illetve két ülés közé szorult harmadik személyt. A hét sérültet egy SMURD és három mentőautó szállította a Szeben Megyei Kórházba – tudósította a Mediafaxot dr. Avidiu Rafa, a szebeni mentőszolgálat orvosa. Az utasok olaszországi vendégmunkások voltak, akik a Húsvéti ünnepek alkalmából érkeztek haza.