Két fontos szerződést kötöttek

A nagyváradi önkormányzat közleménye szerint augusztus 11-én két fontos szerződés írtak alá Szászmedgyesen, melyek egyaránt Várad távfűtése szempontjából fontosak.

A Transgaz-zal, mint a rendszer adminisztrátorával kötött egyik megállapodás arra vonatkozott, hogy az épülő új gázerőművet rácsatlakoztatják az országos gázszállító vezetékre, mely által lehetővé válik, hogy a város úgy vásároljon majd gázt, hogy ne kelljen külön fizetnie a terjesztésért, és ezáltal tulajdonképpen közel 25 százalékkal olcsóbb áron jut majd hozzá, ami jelentős megtakarítást eredményez.
A másik, úgynevezett engedményezési szerződés tárgya pedig a csatlakoztatási munkálatok, és azt jelenti, hogy a szerződés jogosultja a követelését másra átruházza, és ezzel az új jogosult a régi jogosult helyébe lép, vagyis az elvégzett munkák a végén a Transgaz kezelésébe kerülnek.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter