Két bajnoki cím

400 m gáton, és 4×400 m váltóban szerzett aranyérmet Nagy Attila, 110 m gátfutásban pedig ezüstérmet szerzett a szatmári atlétikázó.

A Bukarestben rendezett U23–as korosztályos bajnokságon nagyon izgalmas futam végén az első helyen végzett 400 méter gátfutásban a Szatmárnémeti SK atlétikázója, Nagy Attila. Fülöp György tanítványa a hetedik gát előtt még a második helyen állt, mintegy húsz méterre lemaradva az élen futó versenyző mögött, azonban fantasztikus hajrával az utolsó három gáton megelőzte, és mintegy 40 méter előnnyel, 53.60–as idővel győzött a számban.

Ugyanebben a számban a Szatmárnémeti SK másik atlétikázója, Raul Băbţan (edző: Horea Macarie) 56.20–as idővel a negyedik lett.

Nagy Attila a Kolozsvári VSK csapatával a 4×400 méter váltóban is versenyzett és szerzett bajnoki címet. A 110 méter gáton azonban már nem sikerült első helyre befutnia, így is a második lett a tehetséges szatmári atléta.

A 3000 méter akadályfutásban két szatmári induló volt: az LPS–SK versenyzője, Florin Chira (edző: Horean Macarie) a negyedik, míg a LPS atlétikázója, Claudiu Gorgan (edző: Radu Achim) a hetedik helyen zárt.