Készülj az iskolára szórakozva! Az ERA Park egy mozgással és meglepetésekkel teli maratonra hív

Készülj az iskolára szórakozva! Az ERA Park egy mozgással és meglepetésekkel teli maratonra hív
Mielőtt visszaülnének az iskolapadba, az ERA Park meghívja a gyerekeket egy mozgással és örömmel teli maratonra! A „Készülj az iskolára szórakozva!” elnevezésű fesztiválra szeptember 10-én kerül sor 16 órától a bevásárlóközpont kupolája alatt, négy tematikus órán keresztül: verseny, animáció, varázslat és színház.


A rendezvény első részében a gyerekeket és szüleiket a Hókusz Pókusz bajnokságra várják, a program elősegíti, hogy a gyerekek csapatban is jobban együtt működjenek, valamint fejleszti a koncentrációjukat, gyorsaságukat, éleslátásukat, figyelmüket, bátorságukat és nem utolsó sorban önbizalmukat. A nyolc szuper-szórakoztató és szuber-biztos feladat során a hősöknek olyan próbákkal kell megküzdjenek, mint narancsszedés féllábon ugrálva, megmérhetik erejüket a kötélen, bekötött szemmel át kell haladjanak egy poharakból készült labirintuson, célba dobhatnak és az óriáslabdák versenyébe is benevezhetnek.

Aztán az animáció órájában a kicsik megnézhetik az óriás szappanbuborékok műsorát, lufikat hajtogathatnak, megcsodálhatják a lebegő szobrokat és lesznek gólyalábas animátorok is. Egyedi lesz egy fehér szobor is, aminek ruhája a kis művészek festményeivel fog megtelni

A varázslat órájában a gyerekek találkozhatnak egy szuper-mágussal, aki csodálatos erőkkel ruházza fel majd őket, ez után pedig a színház órájában maguk a gyerekek is színészek lehetnek egy interaktív mesejátékban, amiben kifejezhetik érzéseiket, megváltoztathatják a hangjukat, magatartásukat, arckifejezésüket.

Természetesen a szervezők ezúttal is egy sor ajándékkal és meglepetéssel készülnek.

A programokon való részvétel ingyenes!

Címkék: , ,