Keszthelyi szalonban a legkedveltebb márkák

Keszthelyi szalonban a legkedveltebb márkák
Korai tavaszodásnak örülhetnek idén a motorozást kedvelők, de nem csak az időjárás segíti őket abban, hogy nyeregbe pattanhassanak.

A keszthelyi Litter Motor szalon széles körű értékesítő és szolgáltató munkával partnere a motorosoknak. A családi cég Külső-Zsidi út 48. szám alatti üzlete a legkedveltebb márkák közé tartozó, jó állapotú használt motorkerékpárokat forgalmaz, mindemellett megtalálható számos motoros kellék, anyag: így bukósisakok, olajok, akkumulátorok, extra tartozékok, ruházatok, s megrendelésre az igényelt alkatrészekkel is ki tudják szolgálni a vásárlókat.
– Külföldi kereskedelmi kapcsolatrendszerünkön keresztül importáljuk, igényes válogatással hozzuk a motorokat – mondta Litter Zsolt tulajdonos, sorolva a márkákat is: – A vezető japán gyártmányok közt van készleten Honda, Suzuki, Yamaha és Kawasaki, megtalálható továbbá az angol Triumph, a német BMW, az osztrák KTM, az olasz Ducati és a prémium kategóriás MV Augusta, s vannak segédmotorok is. Csereigény esetén átveszünk eladásra felkínált motort, beszámítva a vásárlási árba, foglalkozunk bizományi értékesítéssel is. Az eladás igény esetén teljes körű ügyintézéssel történik, a szervizelve értékesített motorokra garanciát adunk. A kötelező biztosítás itt helyszínen megköthető a legkedvezőbb ajánlat kiválasztásával.
A motorok közt teljesítményt, kort illetően is széles a választék. A gyártási évet tekintve 2005 és 2017-es határok köztiek, hengerűrtartalom szerint 125-től 1800 köbcentiméteres nagyságrendűekből lehet válogatni. Ezekkel összefüggően könnyebb megtalálni a pénztárcának is megfelelőt.
INFOBOX
Litter Motor
Keszthely, Külső-Zsidi u. 48.
Tel: 06/20-543-8434
Nyitva: H – P: 9 – 12; 13 – 17 óra
Szo: 9 – 12 óra