Készakarva okozott sérülést Habibou-nak

Készakarva okozott sérülést Habibou-nak
Egy bolgár sportnapilapnak nyilatkozva, a Levszki Szófia marokkói idegenlégiósa, Youssef Rabeh beismerte, hogy készakarva okozott sérülést a Steaua francia labdarúgójának, Habib Habibou-nak a ciprusi előkészületi mérkőzésen.

„Kerestem az alkalmat, hogy megüssem, mert két ízben is szidta a családomat” – nyilatkozta az afrikai labdarúgó, aki részletekre kitérve mesélt a történtekről. „Megkérdeztem miért bántja a családomat, erre ő csak annyit válaszolt, hogy nem szereti a hozzám hasonló típusú embereket. Nem értettem mit takarnak a szavai, már csak azért sem, mert ő is arab származású. Nagyon feldühödtem, ezért pofán vertem” – nyilatkozta a 22 éves Youssef, aki a Levszki előtt a marokkói FUS Rabat és a FAR Rabat, valamint a szaúd-arábiai Al-Ahli Jeddah együtteseiben játszott.

Mint emlékezetes, a február 1-jén Cipruson játszott barátságos mérkőzés 87. percében Rabeh könnyökkel nyakon ütötte Habibout, aki elvesztette az eszméletét, s csak az orvosok gyors beavatkozásának köszönhette az életét. A játékvezető azonnal lefújta a mérkőzést, a francia labdarúgót pedig kórházba szállították, ahol az orvosok arccsont törést állapítottak meg.