Készül az új székház

Készül az új székház
Szatmárnémeti – Egyelőre jó ütemben halad annak az ingatlannak a korszerűsítése, amely székhelyként szolgál majd a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesületnek (AJF) és a Szatmárnémeti Városi Sportklubnak.

Vélhetően még idén elkészül a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) és a Szatmárnémeti Városi Sportklub közös székhelye. Az Unirii utca 95. szám alatti egykori tanintézmény épületének a korszerűsítését a napokban kezdték el, azonban az omladozó félben levő ingatlanon átfogó munkálatokat kell majd végezzen a kivitelező cég.

„Egyelőre a külső munkálatokat kell elvégezzük. Meg kell erősítsük az épületet kivülről, mert nagyon repedezettek a falak. De jó ütemben haladunk, és az év végégig befejezhetjük a korszerűsítést” – mondta lapunknak a munkálatokat végző cég mérnöke.

„Amint elkészül az épület, költözzünk. Addig itt maradunk a jelenlegi székházunkban” – mondta Szilágyi István, az AJF elnöke. Az egyesület egyébként hétvégén tartja közgyűlését, ahol csak tájékoztató jelleggel beszélnek majd az új székházról. Napirenden szerepel viszont a bajnokság következő idényének megtárgyalása. Megtudtuk, eddig két új csapat iratkozott be az V. Ligában: Domahida az Olimpia mellett egy új csapatot is nevezett a bajnokságba, illetve Szatmárzsadány is beiratkozott egy focicsapattal. A IV. ligás bajnokságban való beiratkozási határidő egyébként ma jár le.