Kérik a következőt

Kérik a következőt
Magabiztos győzelmet aratott Temesváron a Nagyváradi Bihar FC a labdarúgó Román Kupában.

Tartalékosn szerepelve is nagy fegyvertényt hajtott végre szerdán Temesváron a Nagyváradi Bihar FC másodosutályú labdarúgócsapata: a Román Kupa negyedik fordulójában 1–0-s félidő után 3–0 arányban nyert a vendéglátó CFR ellen. A találkozóval kapcsolatban Gheorghe Silaghi váradi vezetőedző a következőket nyilatkozta: „a játékosok vállát nem nyomta a győzelmi kéyszer terhe, ezért felszabadultan, jól és eredményesen játszottak. Meglepően magabiztosan védett Fildan, s a védősort is jól irányította, eredményesen védekeztünk, és a mezőnyben is mi uraltuk a játékot, annak ellenére, hogy négy ifjúsági korú labdarúgóval kezdtem, később pedig további kettő csatlakozott a társaihoz. Végre a csatársor is elemében volt, s ez nagyon bíztató mindkét – a II. és a III. Ligás – csapatunk jövőjét illetően”.

Jegyzőkönyv

Silaghi elárulta, hogy ellenféltől függetlenül, a jövő heti kupafordulóban is hasonló felállásban (kiegészülve a sérülésből lábadozó Szélessel és Bonta kapussal) játszanak majd, s akkor sem az eredmény lesz a mérvadó. „Nekünk most az a legfontosabb, hogy a második számú csapat tagjai, illetve az ifjúsági játékosok minél több hivatalos találkozón méretessenek meg…” – fűzte mondandójához a tréner.

Temesvári CFR–Nagyváradi Bihar FC 0–3 (0–1). Gólszerzők: R[zvan Radu, Ardelean, Cosma. A BFC összeállítása: Fildan – Mihes, Predica, Pintea, Cosma – Balla (S. Ban), A. Achim (Andor), Pocean, S. Achim – R. Razvan, Voicu (Ardelean).