Keresik Zeust a gazdái

Akt.:
Keresik Zeust a gazdái
A képen látható, Zeus névre hallgató német juhászkutya múlt szombaton tűnt el Székelyhíd külterületén. Gazdái azóta is keresik.

A 9 hónapos, német juhászkutyának múlt szombaton dél körül veszett nyoma, amikor Székelyhídon, a város külterületén lévő üvegházaknál tartózkodott. Vasárnap még látták felbukkanni a vonatállomás, a vasúti átkelő környékén, azóta azonban semmit nem lehet tudni felőle.

Barátságos, játékos

A Zeus névre hallgató fiúkutya mikrochippel is rendelkezik, hallgat a nevére, nyakörve nincs, tudtuk meg gazdájától, Florentina Galtól, aki azt is elárulta: nagyon barátságos, játékos kutya, hiszen még fiatal. Székelyhídon már mindenhova tettek ki felhívást, az embereket is kérdezték, a közösségi oldalakon is kértek segítséget, de sajnos eddig sikertelenül. „Azt szeretnénk, hogy ha valaki el is fogta, azzal a szándékkal, hogy eladja, ne tegye azt, hanem hívjon fel. Mert annak, aki visszahozza Zeust, jutányosan megfizetjük ezt a nagy örömöt! Nagyon szeretjük, hiányzik nekünk, és kérjük, hogy ha látja valaki, fogja meg (nem bánt senkit, mint már írtam), és hívjon fel minket, hogy érte mehessünk. Meg fogjuk jutalmazni a segítséget! Vagy vigye el a legközelebbi állatorvoshoz, hisz ott le tudjak olvasni a chipet, és ezáltal értesíteni minket” – kérik az erdon.ro-nak küldött felhívásban.

Kérjük, hogy aki bármilyen érdemi információval rendelkezik Zeus hollétét illetően, jelezze azt a 0744–459–141 telefonszámon (Florentina Gal).