Kerékpáros felvonulás

Kerékpáros felvonulás
Szeptember 22-én ismét több százan kerekeztek a Mobilitás Hetének keretében megszervezett Critical Mass kerékpáros felvonuláson Nagyváradon.

Mint az elmúlt években, úgy az idén is azért szervezték meg az akciót, hogy felhívják a figyelmet a mozgás, a sport, a környezetkímélő közlekedés fontosságára, valamint arra a tényre, hogy a kerékpárosok is a közúti forgalom tagjai.

A korábbi évek gyakorlatához híven a kerékpárosok, kicsik és nagyok egyaránt, a váradi Magnólia parkban találkoztak, majd a menet kicsivel 18 óra után indult el a következő útvonalon: Transilvaniei – Dacia út – Petőfi park – Magheru – Cele Trei Crişuri – Nagyvásártér – Kossuth utca (Independenţei) – Szent László tér. A kerékpáros felvonulás résztvevői a városháza előtti téren álltak meg, majd a szokásnak megfelelően magasba emelték kerékpárjaikat, pár perccel később pedig a tömeg szétoszlott. A felvonulás főszervezője idén is a váradi Pro Bikers Egyesület volt.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .