Kényes kérdések, okos válaszok

Kényes kérdések, okos válaszok
Az öt legkényesebb kérdés, amit egy nő feltehet egy férfinak: 1. Mire gondolsz most? 2. Szeretsz? 3. Kövérnek látszom? 4. Szerinted ő csinosabb nálam? 5. Mit csinálnál, ha meghalnék?

 

Ezek a kérdések azért olyan nehezek, mert mindegyik esetén garantált egy óriási veszekedés, amennyiben a férfi nem a megfelelő választ adja (tehát igazat mond). Ezért most kielemezzük az egyes kérdéseket, a lehetséges válaszokkal együtt.

 

 

1. Mire gondolsz most?

 

 

A helyes válasz: „Ne haragudj drágám, hogy így elábrándoztam. Csak arra gondoltam, hogy milyen melegszívű, gondoskodó, intelligens és csodálatos nő vagy, és milyen szerencsés vagyok, hogy megismertelek”. A fenti válasznak természetesen semmi köze a valósághoz, ami a következő lehet: a., Focira. b., A Forma 1-re. c., Hogy milyen kövér vagy. d., Mennyivel csinosabb nálad az a másik csaj. e., Mire költeném a biztosítási pénzt, ha meghalnál. (Talán a legjobb választ Al Bundy adta erre, mégpedig azt, hogy „ha azt akarnám, hogy tudd, mire gondolok, akkor beszélgetnék veled”.

2. Szeretsz? Helyes válasz: „Igen”, vagy még lelkesebben: „Igen, drágám.” Rossz válasz: a., Ja, fogjuk rá. b., Attól jobban érzed magad, ha azt mondom, hogy igen? c., Ez attól függ, mit értünk szeretet alatt. d., Számít ez? e., Ki? Én? 3. Kövérnek látszom? A jó válasz egy együttérző „nem!” Rossz válaszok: a., Mihez képest? b., Nem mondanám, de soványnak sem neveznélek. c., Egy kis plusz még jól áll neked. d., Láttam már kövérebbet is. e., Mit is kérdeztél? Épp azon gondolkodtam, mire költeném a biztosítási pénzt, ha meghalnál. 4. Szerinted ő csinosabb nálam? A helyes válasz: „Természetesen nem.” Rossz válaszok: a., Igen, de neked jobb a természeted. b., Nem csinosabb, de határozottan soványabb. c., Nem olyan csinos, mint te voltál az ő korában. d., Mit értünk az alatt, hogy csinos? e., Mit is kérdeztél? Épp azon gondolkodtam, mire költeném a biztosítási pénzt, ha meghalnál. 5. Mit csinálnál, ha meghalnék? Erre nem létezik jó válasz. (Őszinte válasz pl. hogy „vennék egy BMW-t”).

 

 

Vicces fotók a házasság témaköréből: amikor az esküvői fotó nem úgy sikerül, ahogy szerettük volna, és gyermekeink kiélik „kreativitásukat”