Kelemen: Büszke vagyok az eredményre, és büszke vagyok a magyarokra!

2Hozzászólás
Kelemen: Büszke vagyok az eredményre, és büszke vagyok a magyarokra!
Az RMDSZ államfőjelöltje, Kelemen Hunor szerint a vasárnapi elnökválasztáson elért eredménye elsősorban “az erős közösségnek az eredménye és hangja”.

Kelemen urnazárás után úgy nyilatkozott, a 3,9 és 4,6 százalék közötti exit poll eredmények azt jelentik, hogy a 2009-es és 2014-es államelnök-választáshoz képest is több szavazatot kapott a szövetség jelöltje, de még meg kell várni a végleges eredményeket.

A szövetségi elnök köszönetet mondott a magyar közösségnek, amely támogatta és bízott abban, hogy a szövetség képes képviselni a romániai magyarokat, továbbá a román embereknek és más nemzetiségű közösségeknek, akik meghallották a tisztelet és a bizalom üzenetét, valamint az önkénteseknek és az RMDSZ-ben dolgozó kollégáinak.

Úgy fogalmazott: a kampány lejárt, de a munka folytatódik. Hozzátette, a következő két évben két választás előtt áll a szövetség, és azt a programot, amelyet most bemutatott, tovább fogja építeni. ‘Az a jövőkép, amit mi javasolunk közösségünknek és a román társadalomnak, meg vagyok győződve, hogy ebből az országból képes egy jobb országot építeni’ – idézi Kelement az RMDSZ közleménye.

www.agerpres.ro2Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .