Kék hírek

Bihar megye – A Bihar megyei rendőrség sajtóirodájánaktegnapi  közleménye, dióhéjban. Úgy tűnik, csökkenőben a bűnözés, nem úgy a balesetk száma …

Fának hajtott – Csütörtökön húsz perccel éjfél előtt a 191-es megyei útnak az alsótótfalui községi úttal való találkozásánál, Szárszeg és Újfegyvernek között fának hajtott nyerges vontatójával egy 39 éves szlovák sofőr, miután elvesztette uralmát a jármű fölött, mert túl nagy sebességgel haladt az eső áztatta úton. Könnyebb sérülésekkel megúszta.

Árokban – A 23 éves szódi T. M. egy bihari rendszámú 1310-es Daciával előzést erőltetett a 76-os országúton Belényes irányába haladva, belefogott a manőverbe, holott látta, hogy szemből közeleg egy autó, s miután nekiment a megelőzöttnek, a menetiránya szerinti jobb oldalon árokba borult. Az autó 54 éves utasa könnyebben megsérült.

Zebrán gázolt – Csütörtök reggel Nagyváradon, az One§tilor és a Me§te§ugarilor utca kereszteződésében zebrán kelt át egy 39 éves nő, amikor a 23 éves V. I. egy 1304-es Daciával elütötte. Az áldozatot kórházba vitték sérüléseivel.

Gyanúsak – A nagyváradi rendőrök büntetőeljárást kezdeményeztek egy 18 és egy 19 éves fiatal ellen, akiket azzal gyanúsítanak, hogy 60 lej összértékben ruhaneműt loptak egy üzletből. Az ügyben folynak a vizsgálatok.