Kék hírek Bihar megyéből

Bihar megye – Péntek délután 15 óra körül Kővág (Chioag) körzetében a 20 éves zilahi R.M. Volkwagen személygépkocsijával nem tartotta be az útviszonyoknak megfelelő sebességet, ezért a köves úton kisodródott, előbb belehajtott az út bal oldalán lévő árokba, majd a járdára hajtva könnyebben megsebesített két gyalogost.

Szombaton 15.20 perckor Paptamási határában is közúti baleset történt. A 30 éves Arad megyei P.R.M. spanyol rendszámú személygépkocsijával nem tartotta be a követési távolságot, ezért belerohant az előtt haladó, 28 éves nagyváradi M.T. által vezetett személygépkocsiba, amikor az balra akart kanyarodni. Az ütközés következtében a Dacia kisodródott az úttest jobb oldalán található mezőre. A balesetben 1 személy súlyosan, egy másik pedig könnyebben sérült.

 

Szombat délután 19 órakor a nagyváradi Doinei utcán a 21 éves B.S. Audi személygépkocsijával egy balra kanyarodás során összeütközött a 16 éves nagyváradi A.O. által vezetett, forgalomba nem írt robogóval, mely épp meg akarta előzni a járművet. A balesetben A.O. és 18 éves utasa köbnnyebben sérült.