Kék hírek

Akt.:
Ütközött. Vasárnap este, az inándi, 36 éves Ţ.C.P. nem csökkentette a sebességét a fekvőrendőrnél, kicsúszott az útról és nekiment egy fának. A baleset következtében a 22 éves, inándi Ț.L., a kocsi utasa könnyű sérüléseket szenvedett. Mint kiderült, Ţ.C.P. -nél a kilélegzett levegő alkoholtartalma 0,82 miligramm/liter volt. Folyamatban vannak a vizsgálatok.

Többszörös ütközés. Nem tartotta be a szükséges távolságot az előtte lévő gépkocsitól és így, mivel az hirtelen fékezett, a Drobeta Turnu-Severin városban lakó 35 éves V.G. Pénteken délelőtt, az Aradi úton, nekiütközött a 46 éves C.D. által vezetett, Bihar megyében bejegyzett gépkocsinak. Az ütközés következtében a második gépkocsi először nekiütközött az első sávon közlekedő haszonjárműnek, utána ellenirányba került és frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő gépkocsival, melyet a 39 éves, oláhapáti M.C. vezetett, s aki ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett. A vizsgálatok folyamatban vannak.

*

Nem állt meg. A 22 éves, nagyváradi M. A.I. A Traian Blajovici és az Octavian Goga utcák kereszteződésénél nem állt meg a jelzőtáblánál és nekiütközött a szabályosan közlekedő, 64 éves, Kolozs megyei C.G.L. által vezetett gépkocsinak. C.G.L. Könnyű sérüléseket szenvedett.

 *

Elhagyta a helyszínt. Péntek este, a margittai Crinului utcán a 30 éves G.A.V. nem nézett körül, amikor elkezdett hátrahajtani, így elütötte a 61 éves, érábrányi T.F.-et, aki a gépkocsi mögött állt. A baleset következtében a 61 éves hölgy könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetet követően a gépkocsi vezetője elhagyta a helyszínt, a rendőrök később azonosították. Mint kiderült, az általa kilélegzett levegő alkoholtartalma 0,74l/ml volt, s a vérminta vételt visszautasította. A rendőrök bűnvádi eljárást kezdeményeztek ellene, a vizsgálatok folyamatban vannak.

Címkék: