ERDON Helyi hírek

2007.11.05. 17:18

Megnyílik idegennyelv–oktatási központ

<p>A Bridge Language Study House idegennyelv–oktatási és nyelvvizsgáztatási központ — egyike a legnagyobb akkreditált kolozsvári nyelvoktató központoknak — november 8–án, csütörtökön, megnyitja új oktató központját Szatmárnémetiben.</p>

A szatmárnémeti regionális központ megnyitásával, a BRIDGE LSH biztosítani szeretné a minőségi idegennyelv oktatást  valamint a nemzetközi nyelvvizsgák helyben való megszerzésének lehetőségét. A nyelvoktató központ székhelye a „Scheffler János” Pasztorációs Központban van (Libertăţii tér 20 szám), tevékenységeik: angol, francia, német, magyar és román nyelvtanfolyamok felnőttek számára; angol és német nyelvtanfolyamok gyerekek számára; nemzetközi nyelvvizsgákra való felkészítő tanfolyamok (Cambridge FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, ECL es LCCI) valamint angol és német idegennyelv-táborok gyerekek számára. Emellett a központ idegennyelv–tanfolyamokat és tréningeket kínál olyan cégek és vállalatok számára, amelyek  idegen befektetőkkel dolgoznak és emiatt szükségük van az üzleti szaknyelvre valamint a szakmai életben elengedhetetlen nyelvi képességek továbbfejlesztésére. Bővebben a  központról a www.blsh.ro honlapon lehet olvasni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!